Učlanite se u Fond Petnica !!!

Fond za razvoj naučnog obrazovanja “Petnica” osnovali su radnici i saradnici Istraživačke stanice Petnica u cilju obezbeđivanja nezavisnog i stabilnog finansiranja i razvoja obrazovnih aktivnosti IS Petnica namenjenih mladim talentima, ali i ulaganju u razvoj kvalitetnih i inovativnih programa u širokom spektru prirodnih, društvenih i tehničkih nauka. U vremenu uzburkanih ekonomskih i društvenih promena, od Fonda se očekuje osiguranje stabilne osnove za izvođenje i unapređivanje dobrih programa po kojima je IS Petnica stekla visok ugled u zemlji i svetu.

Fond okuplja bivše učesnike, saradnike, prijatelje i poštovaoce Istraživačke stanice Petnica, ali i sve one pojedince, preduzeća i organizacije koji žele direktno pomoći dobro osmišljenom radu sa mladim talentima u oblasti nauke i tehnologije.

Vašom članarinom pomoći će se mnogi dobri programi i omogućiti učenicima i studentima da pohađaju kvalitetne i moderne programe izvanškolskog naučnog obrazovanja.

Obavestite vaše prijatelje i kolege o Fondu i pozivite ih da se učlane. Različiti oblici članarine pomoći će da mnogi talentovani i zainteresovani mladi ljudi prošire znanja i iskustva, očuvaju i obogate svoju sklonost prema nauci i tehnologiji i spremno se suoče sa izazovima savremenog društva.

Fond Petnica, poštanski fah 6, 14104 Valjevo, Srbija.

Tel: 014 25 12 80, Fax: 014 25 12 12,
e-adresa: fond _at_ petnica.rs